VanderVeen borrel

De oproep van Machiel , onze voorzitter, om toch eens een keer de tweewekelijkse borrel bij te wonen omdat er tot nu toe weinig animo was, had ik in een vorige Nieuwsbrief gelezen en de toevoeging van gratis bitterballen had ik goed opgeslagen. Dus ik ging donderdag 7/11 welgemoed op weg naar het café. Daar aangekomen zag ik met enige schrik dat er niemand van de club viel te ontdekken bij het naar binnen gluren, maar ik besloot toch naar binnen te stappen en hoorde toen enig geroezemoes. Tot mijn verrassing was er al een flink aantal mensen aanwezig en ik was bepaald niet de laatste. En wat was het een geanimeerde bijeenkomst; iedereen schoof ergens aan en was meteen aan de praat. Natuurlijk waren de bitterballen een lokkertje, maar zo samen een uurtje al pratend doorbrengen is toch wel erg leuk en iedereen kan tussen half vijf en zes uur komen en gaan. Die vrijblijvendheid is een kenmerk van ons Stadsdorp en zo willen we het graag.
Op mijn beurt zou ik nu willen zeggen: noteer eens in de agenda de borreldonderdagen en loop eens een keer naar binnen. Het zal je bevallen, ook zonder bitterballen.

Marijke Engels

 

De eerstvolgende borrel is donderdag 21 november bij VanderVeeen 16:30 u