Verwarrend bericht in jullie mailbox

Er is een verwarrend bericht in jullie mailbox gekomen. Ook de redactie is hierdoor totaal verrast. Het betreft slechts het bericht over een update maar die mail was niet voor jullie bedoeld. Deze kun je direct weggooien als je dat nog niet zou hebben gedaan. Natuurlijk gingen we aan de slag om de websitebeheerder te laten uitzoeken hoe dit zo heeft kunnen gebeuren. Zie hiervoor onderstaande reactie. Wij van de redactie willen hier zeggen sorry voor het ongemak, wij hebben deze mail zelf niet verspreid, vragen jullie om deze te deleten en de opheldering die Corinne hieronder geeft is helder en heeft ons gerustgesteld.

Antwoord van de websitebeheerder Corinne op verwarrend bericht 

De mail heeft niets met Mailchimp te maken. De mail is verstuurd door de plugin die de beveiliging van de website helpt verbeteren en monitoren. (WordPress plugins zijn kleine stukjes software die de functionaliteit van de WordPress website verder uitbreiden). Er is een update van die plugin geweest en sindsdien heeft hij de meldingen niet alleen aan mij Corinne Voogt als beheerder gestuurd (zoals normaal) maar aan alle gebruikers van de website. Volgens mij is het nu met een aanpassing goed ingesteld.

Het spijt mij (beheerder) enorm dat dit is gebeurd. Het is totaal niet netjes om zoveel mensen in de cc te zetten. Dat weet ik heel goed. Ik heb toen het gebeurde ook direct gekeken waar het aan lag. Helaas was het na mijn eerst wijziging nog niet opgelost en ging er dus nog een tweede mail uit.

Maar nogmaals, het is nu volgens mij wel weer in orde.

Nogmaals excuus.

Corinne Voogt Halfjuni webbeheer