Voorzichtig plannen maken

Voorzichtig worden er weer plannen gemaakt. Enkele Kringen gaan weer starten. Op het sportveld van het Olympiaplein zijn leden van Golden Sports –  met wat regels en aanpassingen – weer begonnen buiten te bewegen. Betty wandelde en wandelt rustig door met aangepaste kleine groepjes.

De oproep voor een nieuwe Non-FictieLeesKring heeft 8 aanmeldingen opgeleverd. Ze wachten met beginnen totdat het fysiek weer kan en mag. De plannen die Machiel vd Woude rond de TafeltennisKring startte leverden veel enthousiaste reacties op. Er zijn al 22 leden die hieraan mee willen doen! Nu nog een goede locatie in onze buurt vinden. Weet u een locatie laat het ons dan weten via info@stadsdorpzuid.nl

Op de welkompagina van de website zullen we de evenementenagenda invullen als we van de Kringen horen of en zo ja wanneer hun activiteiten weer gaan beginnen. Uiteraard houden we ons aan de regels en zullen we in de Nieuwberichten ook iedereen op de hoogte houden. We snakken wel weer naar een gezellig kopje koffie samen zonder mondkapje buiten maar ook binnen.

Een feestelijke opening met een borrel en een hapje hopen we echt nog in de tweede helft van augustus te kunnen realiseren.