Website is weer up to date

Misschien wist je dat we onze WEBSITE zo veel als mogelijk zelf bijhouden. Daar heb ik de afgelopen weken weer aan gewerkt. Alle BinnenBuurtcoordinatoren zijn – indien er wijzigingen waren- vermeld. Je kunt bij menu BINNENBUURTEN zien in welke BinnenBuurt je zit en wist je dat je daar een link naar al jouw BinnenBuurtleden kunt vinden?

Langzaam maar zeker komen de Kringen en de Lezingen, na de stringente lockdowns, weer op gang. Alle KRINGactiviteiten waar ik informatie van gekregen heb en de data voor de lezingen zijn voor het najaar weer verwerkt in de kalender die is altijd zichtbaar op de HOME pagina.

Bij de pagina ZORG heb ik een Ledenpagina met verwijzing toegevoegd: Zoekt u een goede Pedicure?. Als je een pedicure of een medisch pedicure zoekt dan kun je die daar nu opzoeken. Tevens is  DIGITALE SERVICE nog onder constructie. Daar komt binnenkort meer informatie over.

Inmiddels staan alle agendastukken voor de Algemen Leden Vergadering op de site bij de Menu-optie MIJN STADSDORP.

Bij de HOME pagina kun je altijd de evenementenpagina zien met de eerstvolgende 20 evenementen. Hier kun je ook alle nieuwsberichten openen en lezen. In de optie archief zijn ze per maand opgeslagen. Hier hoef je niet voor in te loggen.

Mary van Vucht