Wie wil in de zomer af en toe in de ochtend lief hondje uitlaten?

Ik sprak gisteren met een zeer druk bezette mantelzorgster van StadsdorpZuid die ook in onze SingKring zat. Ze zorgt thuis voor haar demente man en heeft in de zomermaanden – mede door vakantie van hulp-  af en toe iemand nodig die ’s ochtend haar hondje uitlaat. Zo rond 9-10 uur en omgeving Stadion. Wie kan haar helpen door als dit nodig is beschikbaar te zijn? Het is altijd lastig om te vragen dus plaats ik dit in de Nieuwsbrief voor haar. Houd u van een wandelingetje en van kleine hondjes? Stuur dan een mailtje naar info@stadsdorpzuid.nl

Wist u trouwens dat u via de menuoptie MIJN STADSDORP zowel een VRAAG als een AANBOD kunt aangeven? Wist u dat je daar ook de LEDENLIJSTEN kunt vinden? Zowel per BinnenBuurt als voor totaal StadsdorpZuid?

Als er iets geplaatst wordt bij vraag en aanbod komt er een berichtje in onze info-box.  Af en toe eens kijken en zelf iets zoeken of plaatsen is dus heel goed mogelijk.  Ook de evenementencommissie heeft hier de mogelijkheid om op het afgeschermde deel van de website uw ideeën te plaatsen.  Tevens kun je op dit deel van de website zien wie de coördinatoren zijn van Kringen en Werkgroepen en hoe aan te melden. Er is dus naast de menuopties DIENSTVERLENERS en AKTIVITEITEN meer te vinden op HET LEDENDEEL VAN DE WEBSITE.

Mary van Vucht