Workshop Verhalen Schrijven via Zoom

Beste Stadsdorpsgenoten,

In overleg met Frans Werners en de evenementencommissie bied ik jullie een workshop aan over verhalen schrijven. Tips en tools over stijl en structuur van verhalen en over de aanpak die het beste bij jou en je schrijfstijl past.

Hoe trek je de lezer in je verhaal? Hoe zorg je ervoor dat hij of zij geboeid blijft verder lezen? En welke tips of trucs kun je daarbij gebruiken? Denk aan variatie in zinsritme en zinsbouw, flashbacks, afwisseling tussen verhalende en informatieve passages… Denk aan kleine praktische tips waardoor je verhaal nog mooier wordt.

Ik geef de workshop in de vorm van een Zoom-webinar. Als je wilt deelnemen, moet je Zoom wel vooraf downloaden. Voor hulp daarbij en voor instructies over het gebruik van Zoom kun je bij Frits van Servellen terecht. Het aantal deelnemers is beperkt. Dus wil je me laten weten of je meedoet en of je instructies wilt van Frits. Hij zal contact met je opnemen om daarover een afspraak te maken.

De Zoom-workshop is gepland op woensdag 10 juni om 16 uur en duurt maximaal een uur. Je krijgt een link toegestuurd en je kunt je een kwartier van tevoren aanmelden.

Waarom jullie deze uitnodiging van mij krijgen? In mijn werkzame leven was ik journaliste en docente journalistiek en creatief schrijven. Ik werkte ook voor uitgevers en begeleid/begeleidde schrijvers met hun manuscripten.

Ik kijk uit naar jullie reactie. Als je vragen hebt, bel me gerust of stuur me een mailtje.

Hartelijke groet,

Myriam Ceriez 06-48339920

mceriez@xs4all.nl

NB. Deze workshop is alleen voor leden van StadsdorpZuid.