Zoom lezing 27 januari a.s.! Tijdstip: 16.00 – 17.00

Graag vragen we uw aandacht voor de eerste (Zoom) lezing in dit nieuwe jaar! Deze zal plaatsvinden op 27 januari a.s. van 16.00 – 17.00.

Met veel genoegen kunnen wij melden dat wij als spreker bereid hebben gevonden Krzysztof Dobrowolski Onclin, een zeer inspirerende docent kunstgeschiedenis aan de VU (zie ook https://hovo.vu.nl/nl/docenten/docenten-kunst-en-architectuur/krzysztof-dobrowolski-onclin/index.aspx).

Nu wij door de beperkende corona maatregelen nog steeds maar heel weinig kunnen ondernemen, en bijvoorbeeld ook geen culturele stedentrips kunnen maken, hebben wij ervoor gekozen om dit jaar een beetje vrolijk te beginnen met een virtuele stedentrip. Krzysztof zal een lezing houden over Krakau, de oude hoofdstad van Polen, een stad vol herinneringen aan eeuwenoude historie en schoonheid. Zo zetelt er de oudste universiteit van het land; domineren een prachtig slot en kathedraal de stad; staat aan het Mariaplein de fiere Mariakerk; en herinnert de schilderachtige Joodse wijk aan het vroegere multiculturele Polen.

Wilt u deelnemen, meldt u dan aan –  met uw emailadres – bij info@stadsdorpzuid.nl, graag vóór maandag 25 januari. Mocht u hulp nodig hebben bij het installeren van Zoom, laat ons dat dan even weten.

Wij hopen u weer in grote getale op het scherm te mogen ontmoeten!

De Evenementencommissie

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail