200e lid ingeschreven, maarrr…

“Ik heb vandaag het 200e lid ingeschreven!”, juichte onze coördinator Anneke Huygen op 7 februari per Email. “Wederom een mijlpaal”, voegde ze toe. Maar in hetzelfde bericht meldde ze: 194 leden en 40 donateurs. Hoe kan dat? Ja dat kan, want er waren ook 6 opzeggingen. StadsdorpZuid heeft dus niet helemaal echt 200 leden, maar wij zitten daar wel dichtbij. De opzeggingen zijn geen blijken van ontevredenheid. Redenen zijn: verhuizing, opname in een verzorgingshuis en ja, ook dat gebeurt natuurlijk, overlijden.

Het kan nu dus iedere dag gebeuren: 200 leden netto-netto. Overigens beschouwen wij het 200e door Anneke ingeschreven lid wel als ‘mijlpaallid’. Wie het is houden krijgen onze leden binnenkort te horen.

Op 22 september 2010 stelde onze coöperatie zich open voor inschrijving van leden. Nu, nog geen 1½ jaar later hebben wij er bijna 200. Dit is een prestatie waarop wij trots mogen zijn. Ons bestuur feliciteert de leden met hun inspanningen nieuwe leden te maken. Hoe belangrijk dit is staat te lezen in de eerder rondgezonden wervingsfolder >klik hier. Lees die nog eens door en gebruik hem als u een nieuwe kandidaat ontwaart. Met de volgende klik hebt u meteen ook een inschrijvingsformulier >klik hier. Wij zullen doorgaan om het streefgetal van 300 leden aan het einde van dit jaar te bereiken. Dan wordt onze organisatie steeds sterker, redden wij het zonder subsidies, kunnen wij meer diensten aanbieden en hebben wij bij aanbieders steeds meer in de melk te brokkelen (kortingen). Zelf de regie in handen, dat is wat u wil en dat is wat StadsdorpZuid beoogt.

Geef een reactie