Een democratische taart voor StadsdorpZuid

Ze hadden het aangekondigd, de D66-fractie van de stadsdeelraad Zuid: ‘Wij hebben zoveel waardering voor dit initiatief van burgers zelf, vooral voor de vrijwilligers die de activiteiten trekken, dat wij het bestuur op Valentijnsdag een taart komen brengen’. Nu leeft het Valentijnsfeest wat minder in onze harten dan bijv. Sinterklaas, maar ja een taart, die is altijd welkom. En meer nog de lovende woorden waarmee die werd opgespoten. En waardering kregen wij op de 14e februari in de lounge van hotel Apollofirst! D66 wethouder Joep Blaas, vergezeld van de D66-raadsleden Ed Berkhout, Thirza Bronner, Paul Guldemond en Eelco Huizinga  kwamen hem brengen, een dieproze Valentijnshart van bakker Van Avezaath-Beune.

 

Vlnr: Anna Martin, Anneke Huygen, Renée van Soesbergen en Kees Jansen van StadsdorpZuid en D66 raadslid Ed Berkhout met de taart. 


We hebben er samen van gesmuld. Waardering bleek bovendien uit een cheque van € 250 voor een door Stadsdorp zelf uit te kiezen doel. Belangrijk was het gesprek met ‘de politiek’ dat daarna volgde. Thema’s o.a.: de zorgelijke ontwikkelingen in de zorg, het ontbreken van een prettig grand café centraal in de buurt en het straatbeeld (zwerfvuil). Wij van Stadsdorp voelden ons zeer vereerd met dit democratische bezoek, een goed voorbeeld voor de andere fracties van de deelraad. En we zullen de D66 fractie en onze leden laten weten waarvoor we de cheque gaan inzetten.

Geef een reactie