Helpt u mee aan dit onderzoek van de VU? En wilt u meer inzicht hoe fit u bent?

Trainen helpt! Meer dan een derde van de volwassenen van 65 jaar of ouder valt minstens één keer per jaar. De kans is groot dat iemand daarbij gewond raakt. Een training kan de kans op vallen en verwondingen kleiner maken.

Ze zijn op zoek naar deelnemers van 65 jaar of ouder die mee willen doen aan hun onderzoek. In het onderzoek wordt de training In Balans onderzocht. Er wordt gekeken of deze training, gegeven door een fysio- of oefentherapeut, goed werkt.

Doet u mee aan het onderzoek? Begin 2022 zal een eerste groep starten met het onderzoek. Dan krijgt u testen om te kijken hoe fit u bent. De helft van de deelnemers krijgt ook de begeleide training In Balans met beweegoefeningen. De andere helft krijgt advies over bewegen. Het onderzoek vindt plaats in Amsterdam Buitenveldert, Amsterdam Centrum en Amsterdam Zuid.

Meedoen aan het onderzoek is belangrijk om de kans op vallen en verwondingen kleiner te maken. Voor uzelf en voor andere ouderen.

Deelnemen is gratis.

Bent u geïnteresseerd om mee te doen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Maaike van Gameren, m.van.gameren@vu.nl of 020-5985627.

Klik hier voor de flyer Wervingsmateriaal Flyer In Balans