Nieuwsbrief 31, maart 2013 plus special Vakman of klusser nodig?

Alweer de 31e nieuwsbrief is rondgestuurd plus uitsluitend voor onze leden een speciale kleurenuitgave Vakman of klusser nodig? De special toont het aanbod aan geselecteerde dienstverleners op technisch gebied (o.a. bouw en elektronica). Dit is te vinden op het ledendeel van www.stadsdorpzuid.nl. Leden zien daar hoe de werkgroep Vaklui & klussers betrouwbare en betaalbare aanbieders opspoort, selecteert en waardeert, wat ze kunnen, hun tarief en of zij als lid korting krijgen en hoeveel dan wel.

 

Nieuwsbrief 31 die wel voor iedereen te lezen is, geeft o.a. een impressie van de bijeenkomst van Binnenbuurt 8, op 13 maart bij Anna Martin thuis. Er bleken aardig wat wereldburgers aanwezig, die na vaak lang verblijf in het buitenland naar eigen land waren teruggekeerd. Interessante werkervaringen, grappige anekdotes en nuttige tips werden uitgewisseld en vriendschappen groeiden. Dat is precies de bedoeling van de binnenbuurten.

 

De nieuwsbrief van vier pagina’s bevat ook items over: 300ste lid van StadsdorpZuid, Platform Festival van de Generaties, lezing euthanasie, mantelzorg, Senior Web en de diverse Stadsdorp-kringen. Klik hier >

Eén reactie

Geef een reactie